AMP/Paradowscy відгуки

Загальний рейтинг
КраїнаПольща
Рік заснування1945
Унікальних запчастин:-
Товарних груп 13

Paradowscy AMP (далі AMP) – великий польський виробник компонентів двигунів внутрішнього згоряння. Ключові ринки компанії: країни Центральної та Східної Європи. Також запчастини під ім'ям бренду AMP експортуються до країн Африки, Південної Америки та Азії. Виробничі потужності компанії відповідають вимогам ISO 9001:2015.

У каталогах AMP водії зможуть знайти поршні, клапани та їх напрямні, поршневі кільця та пальці. Як відзначають багато покупців, запчастини AMP змогли приємно здивувати їх як ціною, а й якістю виконання. Польський виробник пропонує відносно рідкісні запчастини, які пропонуються вкрай обмеженою кількістю постачальників на вторинний ринок автомобільних товарів. Масові підробки під AMP на ринку не трапляються, проте виробник захищає свою продукцію за допомогою індивідуальних кодів. Їх можна перевірити на веб-сайті компанії.

Польський AMP, напевно, зацікавить водіїв, які хотіли б заощадити на капітальному ремонті двигуна. А якщо їхнє авто оснащено двигуном від концернів ВАЗ, ЗАЗ і Volkswagen, то польські запчастини точно не варто оминати. На думку водіїв та незалежних експертів, вони є одними з найкращих аналогів за співвідношенням ціна-якість.

Порівняння AMP/Paradowscy з іншими брендами

ВиробникКодОписВідправка МІСТОЦіна, USDПродавець
General Motors96182933АвтозапчастьУ наявності9.87Показати
AMP/ParadowscyPDAE012A0NВ наявності!Завтра5.47Показати
ET EngineteamVE0044Випускний клапанСьогодні11.92Показати
ZAZ96182933Клапан випускний lanos 1.5Завтра8.87Показати
AEV94637Клапан випускний (вир-во ae)Клапан випускний (вир-во ae)Сьогодні12.65Показати
FrecciaR6095RCRВипускний клапан "замовлення до 15:00 відправлення сьогодні"Випускний клапан "замовлення до 15:00 відправлення сьогодні"Сьогодні6.28Показати
BGAV991600КлапанКлапанСьогодні4.34Показати
Shinhan96182933Замовлення до 16:00 відправка та самовивіз сьогодні, після 16:30, наступний деньСьогодні3.68Показати
Market (OEM)96182933Випускний клапан "замовлення до 15:00 відправлення сьогодні"Завтра10.86Показати
Parts-MallHCZC007EКлапанСьогодні2.98Показати

Відгуки про виробника AMP/Paradowscy

Поршневые кольца и клапана ходят ок!
Клапана супер за разумные деньги. Дешевле Фрецции а качество мож и лучше,и обработаны качественней. Проблема что по каталоге техдок их редко предлагает как аналоги,так и в этом случае при капиталке Гольф 4 их не придложило,но нашел на сайте номерок и успешно заказал!
Хороший польский производитель автозапчастей моторной группы. В ассортименте есть как клапаны (это их конек, они с этого начинали) и направляющие втулки клапанов, так и поршни, кольца, пальцы. Качество на высоте. Особенностью производства клапанов могу сказать, что один и тот же клапан могут выпускать в разных вариантах изготовления, например, хромированный, азотированный и т.д.
В свое время ставились на Лачетти 1.8 поршни AMP PXCHE4F3549000. Идут комплектом без колец. Ценник довольно приятный, хотя с момента покупки AMP что-то подорожали и таким макаром можно смело ставить и джиэмовские поршня. С польским вариантом проблем пока не возникло, движок работает как часы
По ходу обследования мотора стало ясно не впишусь в бюджет. Рещил при выборе направляющих клапанов брать что-то из недорогого. Выбор пал на AMP JLAD001. Ценники у AMP приятные. Качество пока тоже радует. Двигатель после капиталки ожил и не чихает, направляющие не переломались за 30 тыс. пробега. Тьфу-тьфу)))
На моторе 1102 второй машины как раз стоят поршня AMP. Подбирал их на сайте и уточнял у моториста подойдут ли. За сам бренд он ничего не говорил, но вот знакомый подсказал что поляки все же умеют. Скрепя сердцем заказал и уже чуть меньше года езжу спокойно. AMP брать можно)