Автопро — експертний підхід до торгівлі під ключ

Почніть бізнес з Автопро і зосередьтеся на онлайн-продажах — про решту подбаємо ми.
banner

Що таке Автопро?

Автопро — лідер українського ринку автозапчастин. Наш маркетплейс щодня відвідує понад 100 тисяч користувачів, щоб знайти те, що їм потрібне. У нас ви можете торгувати запчастинами як новими, так і вживаними, зареєструватися в каталозі автосервісів.

Наша місія — оцифрувати весь ринок автообслуговування та створити стійку екосистему.

Початок продажів у 3 кроки

  • иконка

    Завантажте товар

    Додайте інформацію про свої товари на віртуальний склад та вкажіть контакти для зв'язку з покупцями.
  • иконка

    Приймайте замовлення!

    Отримуйте та обробляйте нові замовлення, покращуйте якість торгівлі та підвищуйте свій рейтинг на нашому майданчику.
benefits

Підготовлена цільова аудиторія

Покупець, користуючись зручним та зрозумілим пошуком, обирає потрібний товар, переконується у його сумісності зі своїм авто. З безлічі пропозицій пошукової видачі, зупиняється на вашому — за ціною, термінами доставки та умовами оплати. Розкриваючи картку товару, з високою ймовірністю він завершить угоду саме з вами.

  • Обробляйте замовлення від підготовлених покупців;
  • Отримайте постійний приплив нової цільової аудиторії.

Отримуйте замовлення одразу з передоплатою

Використовуйте налаштування «Безпечна угода» для отримання замовлень із передоплатою. Це дасть вам впевненість у твердих намірах покупця завершити угоду.

  • Покупці оплачують замовлення під час оформлення;
  • Замовлення не буде забуте покупцем у поштовому відділенні;
  • Можливість поповнення балансу Автопро без комісії.
benefits
benefits

Зручний інтерфейс

У царині продавця знаходяться його віртуальні склади, магазини та індивідуальні налаштування торгівлі для них. Ми надаємо зручний та зрозумілий інтерфейс завантаження прайсів, налаштування ціни для різних категорій покупців та умов продажу.

  • Сконцентруйтесь на якості обслуговування покупця;
  • Контролюйте свої обсяги продажу та дохід.

Загальні цілі та партнерські відносини

Наш маркетплейс збирає професіоналів у єдину систему, щоб надати клієнту більший вибір. Спільними зусиллями продавці насичують Автопро пропозиціями та стають партнерами із залучення потоку клієнтів. Партнерські відносини дозволяють збільшити загальний приплив клієнтів на 30-40%, що неможливо здійснити поодинці.

  • Немає конкурентів — є партнери із залучення потоку клієнтів;
  • Об'єднані однією метою, продавці отримують швидкий результат.
benefits

Більше можливостей для вашого бізнесу

Вебсайт для вашого автосервісу
Ми пропонуємо нашим клієнтам додаткову послугу створення вебсайту автосервісу. Отримуйте нових клієнтів із Google та підвищуйте впізнаваність бренду. СТВОРИТИ ВЕБСАЙТ
Додайте автосервіс до нашого каталогу
Багато користувачів, купуючи автозапчастини, шукають автосервіс, де вони зможуть отримати послуги. Реєструйте автосервіс у каталозі, щоб отримати клієнтів з Автопро та стати частиною нашої екосистеми. ДОДАТИ АВТОСЕРВІС
Youtube з AVTOPRO
Покажіть свою експертність та розкажіть про свій бізнес на ютуб-каналі АВТО ПРО: підбір запчастин та огляди автомобілів, ремонт та обслуговування, лайфхаки та цікаві автоісторії. ПІДКЛЮЧИТИСЯ ДО ПРОГРАМИ

Часті питання

Від чого залежить місце моєї запчастини в результатах пошуку?

Позиція конкретного товару в результатах пошуку на Автопро залежить від факторів ранжування.

У нас відкрита система факторів, що визначають позицію товару в результатах пошуку для покупця: від швидкої реакції на замовлення до позитивного відгуку після виконання замовлення. Чим вищий рівень вашого сервісу, тим вища позиція результатів пошуку.

Докладніше про ранжування товарів на Автопро можна дізнатися у Довідці за посиланням: https://avtopro.ua/helpcenter/goy/.

Я хочу торгувати на Автопро, з чого мені почати?

Перший крок до торгівлі на Автопро – реєстрація бізнес-акаунту. Для цього у вас має бути звичайний обліковий запис. Залогіньтеся та натисніть на кнопку «Створити бізнес-аккаунт». Після реєстрації протягом 1 робочого дня з вами зв'яжеться спеціаліст Служби підтримки та допоможе налаштувати сайт для торгівлі.

Ви також можете зробити все самостійно за інструкціями в нашій Довідці — розділи «Реєстрація. Початок роботи», «Завантаження запчастин», «Налаштування складу та магазину».

Скільки коштує розміщення товару на Автопро і який відсоток угоди бере майданчик?

Якщо у вас у продажу більше 99 запчастин, Автопро стягує абонплату за технічну підтримку вашого акаунту. Розмір абонплати залежить від кількості запчастин і починається із суми, еквівалентної $10.

Автопро не бере з продавців відсоток угоди. Натомість ми беремо плату за клік потенційного покупця по вашій пропозиції. Вартість одного кліка (одного потенційного клієнта) на Автопро еквівалентна 0,05-0,15 $, що набагато нижче, ніж у будь-яких рекламних мережах.

Детальніше про тарифи Автопро можна дізнатися у Довідці — розділ «Питання тарифу та поповнення рахунку».

У вас можна торгувати вживаними запчастинами або автомобілями на розбирання?

Ви можете торгувати вживаними запчастинами так само, як новими, поставивши відмітку про їхній стан. Ми будемо показувати ваші товари в пошуковій видачі разом нарівні з пропозиціями інших учасників ринку. Більше того, у пошуковій видачі передбачено фільтр, який дозволяє відсортувати запчастини за станом нове/вживане.

Також на Автопро є спеціальний каталог «Авторозборки», куди можна додати автомобілі цілком.

Я хочу швидко продати залишки зі складу або запчастину, що завалялася, сильно дешевше, ніж на ринку, це можливо?

Автопро не схвалює демпінг та стимулює продавців виставляти ринкові ціни на свої товари у сегменті для кінцевого споживача. Однак ви можете продати залишки за цінами, нижчими за ринкові, в сегменті професіоналів.

У мене є власний інтернет-магазин запчастин, чи я можу його рекламувати на Автопро?

Ви можете розмістити посилання на свій інтернет-магазин у профілі, якщо візьмете участь у нашій Партнерській програмі з обміну посиланнями. В іншому випадку посилання буде видалено.

А зателефонувати вам можна?

На жаль, у нас немає гарячої лінії та можливостей обробляти дзвінки, тому ми приймаємо звернення лише у письмовій формі за посиланням https://avtopro.ua/pm/techsupport/.