Автопро — величезний вибір автозапчастин за вигідними умовами

На нашому майданчику представлені тисячі продавців, у яких точно є те що вам потрібне.
banner

Що таке Автопро?

Автопро – найбільший спеціалізований маркетплейс автозапчастин в Україні. Ви знайдете тут все, що потрібно для свого автомобіля, та зможете вибрати найкращу пропозицію на ринку.

Рейтинг продавців

Найкращі продавці найбільш помітні! За допомогою системи рейтингу ми стимулюємо продавців підвищувати якість обслуговування та надавати найкращі умови. На високі позиції у видачі впливають такі фактори, як:

  • висока швидкість реакції на замовлення;
  • швидке відправлення у заявлені терміни;
  • позитивні відгуки покупців.
benefits
Залишаючи відгук продавцеві, ви берете участь у формуванні рейтингу на Автопро.
star star star star star
benefits

Безпечна угода – захист інтересів покупця

«Безпечна угода» на Автопро — захист інтересів покупця з боку маркетплейса. Коли ви оформляєте замовлення онлайн, ми гарантуємо вам, що товар буде відправлений — або гроші повернуться на ваш рахунок. Ми не стягуємо додаткових комісій за цю послугу та ваші кошти йдуть на оплату замовлення або повертаються вам.

  • Якщо продавець відмовиться від замовлення, гроші повернуться автоматично;
  • Якщо продавець не виконає замовлення, гроші поверне Автопро.

Пряма комунікація із продавцем

Інтерфейс Автопро дозволяє легко зв'язатися з продавцем на будь-якому етапі покупки, щоб отримати допомогу чи відповідь на запитання. Слідкуйте за обробкою замовлення та вносьте необхідні зміни.

  • Запитайте продавця в інтерфейсі угоди;
  • Підтверджуйте зміни на замовлення;
  • Уточнюйте подробиці доставки у коментарях до замовлення.
benefits
benefits

Чесні відгуки реальних покупців

Можливість залишити відгук з'являється лише після оплати замовлення. Ви можете бути впевнені, що всі враження від угод справжні і на них можна орієнтуватися при виборі.

  • У відгуках відмічені сильні та слабкі місця продавця;
  • Підказки полегшують процес написання відгуку;
  • Автопро мотивує продавців відповідати на відгуки покупців;
  • Видалення відгуку можливе лише з ініціативи покупця.

Часті питання

Чи є якісь інструкції, які допоможуть розібратися у можливостях Автопро?

Ви можете дізнатися все про те, як працює Автопро, отримати докладні інструкції та знайти розгорнуті відповіді на більшість питань у нашій Довідці за посиланням: https://avtopro.ua/helpcenter/ у розділі «Покупцям». Якщо ви не знайшли відповіді на запитання, залиште звернення до Служби підтримки.

Мені потрібна запчастина! Як мені знайти її на Автопро?

Всі запчастини, які є у наших продавців, можна знайти через рядок пошуку. Вкажіть дані про автомобіль — вибирайте потрібну запчастину — отримайте список актуальних пропозицій. Якщо ви знаєте код запчастини, можете ввести його в пошук — ми покажемо всі пропозиції, які є у продажу.

Я знайшов у пошуку запчастину на свій автомобіль, але у мене є питання щодо сумісності. Як мені переконатись, що запчастина точно підійде?

Щоб прояснити питання сумісності запчастини, зверніться до продавця через опцію «Задати питання» у картці товару. Ви також можете зв'язатися за телефонними номерами, вказаними у контактах продавця.

Я шукаю вживану запчастину або автомобіль-донор, як мені прискорити пошук?

Ви можете знайти вживані запчастини на Автопро так само, як і нові. На вживані запчастини в результатах пошуку вказує позначка у графі «Ціна». Якщо вони є у продажу, їх можна відсортувати. Автомобіль-донор можна знайти через каталог «Авторозборки». Не всі продавці розбирають автомобілі на запчастини, тому там можна знайти те, чого немає в загальному пошуку.

А зателефонувати вам можна?

На жаль, у нас немає гарячої лінії та можливостей обробляти дзвінки, тому ми приймаємо звернення лише у письмовій формі за посиланням https://avtopro.ua/pm/techsupport/.

У мене виникли проблеми із замовленням, а продавець не відповідає чи не допомагає мені.

Напишіть звернення до Cлужби підтримки, вказавши номер замовлення, і ми розберемося в ситуації. Важливо! Автопро не гарантує безпеку угод, укладених за межами сайту. Для гарантії виконання замовлення або повернення коштів здійснюйте та оплачуйте покупки за «Безпечною угодою».

Які гарантії безпеки ви надаєте?

Ми можемо гарантувати отримання товару або повернення коштів у разі, якщо ви оформляєте замовлення на Автопро. Усі етапи угоди у межах сайту фіксуються.